Oma koti kullan kallis...

Onko omaisuutesi kiinni seinissäsi? Haluaisitko taloudellista vapautta joutumatta luopumaan tutun kotisi tarjoamasta mukavuudesta?

Myy kotisi meille! Saat asuntoon sijoittamasi pääoman heti käyttöösi ja pääset eroon remontti- ja vastikehuolista, mutta jatkat asumista rakkaassa kodissasi niin pitkään kuin haluat. Maksamme asunnostasi kilpailukykyisen hinnan. Lisäksi otamme vastataksemme kaikki omistamiseen liittyvät vastuut sekä huolet ja sinä jatkat asumistasi kodissasi kuten tähänkin saakka. Maksat ainoastaan kohtuullista vuokraa.

Suomalaisten omaisuus on perinteisesti hyvin pitkälti kiinni omistusasunnon seinissä. Kun elämä yllättää, ja sairastuminen tai työttömyys vie pohjan taloudelliselta hyvinvoinnilta, voi omasta kodista luopuminen olla monesti ainoa keino selvitä haastavien aikojen yli. Tai kenties olet jo ehtinyt eläkkeelle, ja mielesi tekisi nauttia hieman vuosien varrella säästetystä pääomasta, mutta tutusta asunnosta luopuminen arveluttaa. Kodista luopuminen on yksi ihmiselämän stressaavimmista asioista.

Näin ei tarvitse olla. Meidän avullamme voit jatkaa elämääsi kodissasi kuten tähänkin saakka sillä erotuksella, että sinun ei tarvitse enää murehtia taloudellisesta tilanteestasi tai asuntosi remonttihuolista. Jos esimerkiksi jääkaappi tai kiuas irtisanoo yhteistyösopimuksen, me toimitamme uuden tilalle. Jos haluat parantaa asuntonne asumismukavuutta pintaremontilla, on sekin sovittavissa. Päivitämme kotisi toiveidesi mukaan tarjoamaan parhaan mahdollisen asumiskokemuksen. Meille on tärkeintä, että sinä viihdyt kodissasi.

Ota meihin yhteyttä ja anna meidän kertoa sinulle lisää itsestämme. Jokaisen ihmisen elämäntilanne on yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Kuuntelemme tarinasi, käydään yhdessä luottamuksellisesti tilanteesi läpi, ja mietitään mitä voisimme tarjota juuri sinulle.

NLP -Group Oy

Janne Göös
+358451353445
janne.goos@nlp-group.fi
www.nlp-group.fi